10 dolog, amire számíthat a brazil popsiemelő műtétje után

Bbl fogyás

Tartalom

  Így lesz tökéletes a fenékemelés eredménye A fenék mérete ugyan kisebb lesz, de a fenék formája megváltozik.

  bbl fogyás

  Fenékemelés előtt általában a fenék alsó része megereszkedett, így a forma nyújtottabb. Fenékplasztika után bár összességében a fenék kisebb, de még is formásabb, kerekebb lesz.

  Táplálékkiegészítők, amiket érdemes ismerni IV.

  Ahhoz, bbl fogyás testtónusodat még jobban átalakíthasd, és a már megemelt popsid még kerekebb lehessen, a sebészek gyakran fenéknagyobbítással kombinálják a fenékemelést. Ezt általában fenékimplantátummal vagy brazil fenékemeléssel BBL végzik.

  bbl fogyás

  Kapcsolódó: Tapasztalatok első kézből a brazil fenékfeltöltésről A két lehetőség közül a fenékimplantátum a legmegbízhatóbb, kiszámíthatóbb, viszonylag biztonságos és tartós módja a fenék megnagyobbítására. Ha a feneked már kissé megereszkedett, akkor a fenékimplantátum nemcsak növeli a feszességét, de annak tónusát is kikerekíti.

  Ugyanakkor a fenék megnagyobbodik, és a feneked felső íve is domborúbb lesz.

  bbl fogyás

  Viszonylag kevés plasztikai sebész végez rendszeresen fenékimplantátum műtéteket, ezért mindenképpen olyan orvost keress, aki kifejezetten erre az eljárásra szakosodott. A brazil fenékemelő műtét BBL során zsírleszívást végeznek, és összegyűjtik a saját, felesleges zsírsejteket, majd zsírbeültetéssel fecskendezik be őket a fenékbe, néha gluteális implantátumokkal kombinálva. Ez az eljárás úgy kontúrozza a vonalaidat, hogy közben a fenekedet is formázza.

  A BBL során semmilyen bőrt nem távolítanak el, azonban az eljárást viszonylag kockázatosnak tartják ez a legveszélyesebb kozmetikai sebészeti eljárás az Amerikai Plasztikai Sebészek Társasága - American Plastics Surgeons Society szerintezért érdemes érdeklődni, mielőtt belevágsz ebbe a plasztikai eljárásba. Tipp: Kérdezd meg a sebészt, milyen módon ellenőrzik, hogy a zsírt csak a fenék szubkután terébe injektálják, bbl fogyás nem az izomba.

  bbl fogyás

  A fenékemelés mellé nem mindenki választ a fenéknövelő eljárást. Egyes pácienseknek rengeteg extra bőre maradhat, például egy gyomor bypass műtét és nagymértékű fogyás után.

  Miért álmodik Miller mániája 5. Zúzódások és kisebb kellemetlenségek vannak Par a tanfolyamra A feneked és azok a területek, ahonnan zsírt vettünk, valószínűleg az eljárásod után megsérülnek. Ez egy-két héten belül elhalványul, és teljesen normális. Lehet, hogy egy kicsit fáj is ne aggódjon, a fájdalom meglehetősen minimális. A BBL egyik helyreállítási tippje, hogy maradjon felül minden kellemetlenségen.

  Ha formálnál fenekeden, de nem szeretnél kés alá feküdni, akkor a műtét nélküli fenéknagyobbítási eljárásokat ajánljuk! Kiemelt kép: Tofros.

  bbl fogyás