Diéta: 5 perc alatt elkészíted, 5 napig iszod, és 5 kilót fogysz tőle! | Dieta

Földi fogyás

Tartalom

  földi fogyás

  A földimogyoró gyakran kimarad az egészséges diófélék sorából. Az igaz, hogy technikailag hüvelyes növényről van szó, mégis számtalan előnye van, amiért érdemes mogyorót és mogyoróvajat fogyasztani. Csökkenti a koleszterinszintet Annak ellenére, hogy a mogyoró magas energiatartalmú magas a kalória- és zsírtartalmaegy tanulmány kimutatta, hogy a mogyoróvaj és földimogyoró földi fogyás a koleszterinszintet, anélkül, hogy súlygyarapodást okozna.

  földi fogyás

  Segít szinten tartani a vércukorszintet Egy másik tanulmány igazolta, hogy a mogyoró képes szabályozni a vércukorszintet. A kutatások azt mutatják, hogy némi mogyoró fogyasztása reggelire segíthet a vércukorszintet egész nap kordában tartani, még egy magas kalóriatartalmú ebéd után is.

  Tehát fogyassz reggelire némi mogyoróvajat! Hozzájárul a karcsúbb test eléréséhez A mogyoróevők és mogyoróvaj-fogyasztók karcsúbb alakkal rendelkeznek, annak ellenére, hogy több kalóriát esznek.

  földi fogyás

  Jó zsírokat tartalmaz A földimogyoró elősegíti a fogyást, tele van jó zsírokkal — ez alapján találhatod meg a jó mogyorót és jó mogyoróvajat. Javítja a memóriát Az agy tápláléka a mogyoró, ugyanis B3-vitamintartalma fokozza a szellemi képességeket, de ezen kívül számos tápanyagot tartalmaz, mely további egészségügyi előnyöket eredményez.

  földi fogyás

  Magas a tápanyagtartalma Felpattintod a földimogyoró héját és rengeteg hasznos tápanyag tárul máris eléd! A mogyoró egyedi bioaktív komponenseket tartalmaz, antioxidánsként viselkedik és számos betegség megelőzésében segít.

  Fotó: Profimedia — Red Dot.

  földi fogyás