Fogyj le dinnyével egy hét alatt!

Fogyókúra dinnyével. Egy piros, egy sárga

Dinnyediéta

Vacsora: 15 dkg görögdinnye 1. Sima ügy.

  • Fogyj le dinnyével egy hét alatt! | Well&fit
  • Jéghideg finomság a kánikulában, amivel még fogyhatsz is: itt a dinnyediéta | seat-club.hu
  • Jéghideg finomság a kánikulában, amivel még fogyhatsz is: itt a dinnyediéta MME A nagy kánikulában a behűtött dinnye tökéletes felfrissülést hoz, ilyenkor úgy érezzük: képesek lennénk egész nap csak ezen élni.
  • Dinnyediéta – 7 napos étrenddel | Diéta és Fitnesz
  • Birkózás fogyás esettanulmány válaszokkal
  • Fogyj gyorsan dinnyével! | Well&fit

Aham, persze! Már az első nap rosszul voltam: kevés volt a kis dinnyeadagom, éhes voltam, sütit és csokit akartam, de mindezek helyett ihattam az ásványvizet. Nem, sajnos nem volt vége.

fogyókúra dinnyével

Korgó gyomorral elaludni nagyon rossz, azzal ébredni maga a pokol. Nem gondoltam volna, de már a második nap teljesen kikészültem még a dinnye látványától is.

fogyókúra dinnyével

Elhatároztam, hogy jövő augusztusig tuti nem fogok dinnyét enni, de még csak fotón sem szeretném látni. Még mindig dinnye, még mindig kevés, és még mindig éhes voltam… TIPP: Letört voltam, fáradt, nem fogyókúra dinnyével koncentrálni, konkrétan nem volt semmi energiám a háromnapos dinnyediéta alatt.

fogyókúra dinnyével

Így azt javaslom, ha belevágsz ebbe a háromnapos diétába, akkor mindenképp otthonról dolgozz, vagy a szabid ideje alatt, esetleg hétvégén csináld! De leginkább azt javasolom, hogy ne csináld! Csak ez tartotta bennem a lelket az fogyókúra dinnyével nap.

fogyókúra dinnyével

Így letoltam még az utolsó adag dinnyeadagjaim, és fene büszke voltam a nap végén, hogy bár nagyon nehezen, de megcsináltam! Azért a 10 karcsú testsúlycsökkenés sárgadinnye elég kevéske, még uzsonnára is. TIPP: Inni, inni és inni.

Mi az? Frissít, méregtelenít, segíti a sejtek anyagcseréjét, jótékonyan hat a vízháztartásodra, finom és még fogyni is lehet vele? Hát persze, hogy a dinnye! A legtöbbünknek állandó problémát jelent megszabadulni a plusz kilóktól.

Rengeteg vizet, hogy jól megtisztuljon a szervezeted. Én napi ,5 liter vizet ittam meg.

Az internet szerint egy pár napos szigorú dinnyekúra segít a fogyókúrában, gyulladáscsökkentő hatású, és kihajtja a szervezetedből a méreganyagokat, de vajon mennyi igaz valójában mindabból, amit ígér? A dinnyét mindenki szereti, ezért könnyű vele diétázni.

Ha egy mód van rá, tényleg maradj otthon, mert mosdóba elég gyakran kell járni. Eredmények Levertség, hiszti, csoki- kávéhiány okozta elvonási tünetek, konkrét háromnapos éhezés után ismét ráálltam a mérlegre.

fogyókúra dinnyével

És láss csodát, kevesebbet mutatott. Fogytam kereken négy kilót.

Kapcsolódó cikkek

És hogy megérte-e? Örülök-e az eredménynek? Borzalmas három napon vagyok túl, olyan napokon, amit az ellenségemnek sem kívánok.

Szóval mikor fogom újra megcsinálni? És mit fogok tenni, ha úgy látom, van rajtam felesleg? Mondjuk, ellátogatok egy fitneszterembe, felpattanok a szobabringámra vagy elmegyek futni, de semmiképp sem fogom megvonni magamtól az ételt! Olvass még diétás tippeket az NLCafén!