Szilvalakúrás méregtelenítés és fogyás céljából. Milyen előnyökkel járnak ezek a gyümölcsök

Fogyni szilvával

Tartalom

  fogyni szilvával

  Az ősz egyik kedvenc gyümölcse a fogyni szilvával, ami pálinka formájában nem annyira, de frissen fogyasztva annál inkább segíti a diétát. A magas rosttartalom csak egy azon előnyök közül, melyekkel a szilva büszkélkedhet.

  fogyni szilvával

  Iktasd be az étrendedbe, és figyeld a hatását. Egy hét alatt akár két kiló feleslegtől is megszabadít - amennyiben csökkentett kalóriatartalmú étrend mellett fogyasztod. Segítség őszi fogyókúrához: szilva A fogyókúrázók számára ismerős lehet a szorbitol, ami egy szilvában megtalálható természetes cukor.

  fogyni szilvával

  A szorbitol a bélben vizet köt meg, serkentve ezáltal az emésztést - fogyaszd akár frissen, akár aszalt gyümölcs, akár gyümölcslé formájában a szilvát, serkenteni fogja az emésztésedet.

  Egy korábbi kutatás tanúsága szerint az olyan csonthéjas gyümölcsök, mint a szilva, a metabolikus szindróma természetesen ellenszerei lehetnek.

  fogyni szilvával

  A metabolikus szindróma egy, az egészségtelen táplálkozás következtében kialakuló tünetegyüttes. Rizikófaktora többek között az alma típusú elhízása magas vérnyomás és a vér emelkedett trigiliceridszintje.

  fogyni szilvával

  A metabolikus szindrómáról bővebben olvashatsz korábbi cikkünkben. A 8 legerősebb őszi méregtelenítő gyümölcs Méregtelenít, és csökkenti a zsírsejtek méretét A szilva magas rosttartalmának köszönhetően segít megszabadulni azoktól a méreg- és salakanyagoktól, amelyek a bélrendszerben felhalmozódva lassítják az anyagcsere-folyamatokat, illetve nehezítik a fogyókúra sikerét.

  Emellett szakértők szerint a szilvában lévő fenolcsoportok - katekinek, klorogén savak fogyni szilvával antocianinok - képesek csökkenteni a szervezetben a zsírsejtek méretét.

  fogyni szilvával

  Ennek köszönhetően nemcsak a támogatják a súlyvesztést, de a szív- és érrendszeri megbetegedéseket is segítenek megelőzni.