Fogyás mez
Ezeket látta már?
Csakhogy — mint tudjuk - az ördög a részletekben rejlik, ugyanis a módszer sok lemondással is jár. McInnes két részre bontotta táplálkozási koncepcióját: az első rész fogyás mez szól, hogy tudatosan és egészségesen táplálkozzunk.
Nem véletlenül. Nagyszerű emésztésjavító, görcsoldó, fertőtlenítő hatású, ráadásul képes akár húszszorosára gyorsítani a cukoranyagcsere folyamatát. Megelőzi a vércukorszint ingadozását, gátolja a cukormolekulák más molekulákkal való összekapcsolódását, valamint növeli az inzulin és az antioxidánsok hatékonyságát. Mindezeknek köszönhetően hosszú időre teltségérzetet ad, megszűnteti […] Fahéj: a cukoranyagcsere szabályozó A fahéj az egyik legrégebb óta használt gyógy- és fűszernövény.
A második rész pedig ténylegesen segít abban, hogy lefogyjunk. A módszer lényege, hogy a cukrot mézzel helyettesítjük. A diéta során le kell mondanunk a gyorsételekről, a light-termékekről, az üdítőkről, a készételekről, és a friss és természetes élelmiszereket kell előnyben részesítenünk.
Házi patika- sorozat/Gyömbér,citrom, méz,fahéj, immunerősítés, Agi\
Esténként pedig egy-két kanál mézzel ízesített meleg vizet vagy teát kell fogyasztani. A diéta második részében ezen kívül heti egy szénhidrátmentes nap is szerepel a programban.
Az étrendben a fehér liszttel készült termékek helyett teljes kiőrlésű készítmények szerepelnek, illetve sok, de mértékkel fogyasztott fehérje és gyümölcs. A méz enyhén gyulladásgátló, antiszeptikus és vérnyomáscsökkentő hatású — de elsősorban az az előnye, hogy a cukormolekulákat a vér szállítja a májhoz.
Lehet fogyni mézzel?
Ott a fruktóz glükózzá fogyás mez, és a máj glikogénraktárában halmozódik fel. Ezáltal megakadályozható, hogy megnőjön a szervezet vércukorszintje, amely inzulin kibocsátásához és a zsír elraktározásához vezet.
További előnye a méznek, hogy csillapítja a farkaséhséget, védi a szívet és a májat, növeli a teljesítőképességünket és erősíti az immunrendszert. Ráadásul megszünteti az alvászavarokat.
Már csak ezért is megéri, esténként egy forró mézes italt fogyasztani.