Fogyás Norvégiában
Tartalom
Az 1000 lakosra jutó természetes szaporodás, fogyás (-) néhány országban
Nem számít, mit eszel? Úgy tűnik, nem.
Ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy a zsíros, kivételes minőségű halak bármely étkezésnél megtalálhatók, már az is számít, hogy ebben az országban minden szempontból nagyon egészséges lehet enni.
Az omega 3-ban oly gazdag lazac, minden fogyókúrában és minden fogyókúrában ajánlott étel, indokoltan erősen ellentmondásos.
A nehézfémek tulajdonosa, mert olyan elemekből gyűjti össze őket, amelyek rendelkeznek ilyen elemekkel, és akkor nem tudjuk elkerülni őket, hacsak nem vesszük figyelembe a származását a vásárlás során.
Minimalizálhatjuk nehézfém-kínálatunkat, ha a vadon élő lazacot választjuk. De kontrollálhatjuk mind a konzervkészítéshez felhasznált só mennyiségét, mind a fogyás Norvégiában mennyiségét.
11 percben így foglalható össze mindaz, amit a Norvég Eqology cég képvisel
Hogyan lehet ezt nagyon egyszerűvé tenni? Bármelyik szupermarketben vagyok, amikor a listán füstölt lazacot hasonlítok össze, összehasonlítom a polcon található összes terméket, és úgy döntök, hogy mindezen feltételek a lehető legoptimálisabban teljesüljenek. Az én adagom gramm füstölt lazac.
STADAT – Természetes szaporodás/fogyás (–) (–), Fogyás Norvégiában
A legkönnyebben elkészíthetőt választottam, olyan értelemben, hogy ehhez csak a csomagot kell kinyitni. Így a lemezben kcal, 20,5 gramm fehérje, 4,4 gramm lipid és 0,2 gramm szénhidrát található.
Nincs rostja, ez hiba vicceltem! Szóval rostokban gazdag salátával egészítettem ki, amely rukkolát, sárgarépát, hagymát, paprikát és uborkát tartalmaz. De ezt nagyon ritkán csinálom.
Általában friss lazacot veszek és megsütöm. Hideg ugyanolyan jól fogyasztható rosttartalmú salátával. Apró részletek.
Ha Norvégiába megy, el fogja felejteni őket, mert a szeme csak a másutt nem található szépségeket csodálja meg. És arról, hogy mennyivel jobb a norvég civilizáció, nem fogyás Norvégiában egy blogba olyan egyszerű dologról, mint a főzés.