Slim Logic Guinot - Karcsúsító és anti-cellulit - Institut Kallista

Guinot karcsúsító

Tartalom

  Slim Logic Guinot - Cellulitisz elleni testkarcsúsító krém Cellulit elleni karcsúsító krém Leírás "Slim Logic Guinot - Anti-cellulit testkarcsúsító krém" A Guinot Slim Logic karcsúsító krém számos műveletet guinot karcsúsító anti-cellulit, átalakítás és karcsúsító. A sziluett átalakul, a kontúrok finomodnak.

  guinot karcsúsító

  A cellulit simul, a "narancshéj" megjelenése láthatóan csökken. Finoman illatos krémes textúra gyorsan felszívódik és lehetővé teszi azonnali öltözködést. Összpontosítás az eszközökre: Zsírellenes: A koffeinről ismert, hogy kiváltja a zsírolvadást, a Cellulysium pedig lassítja a tárolást.

  guinot karcsúsító

  INNOVÁCIÓ 'A Delipogenase II hozzájárul a zsírok olvadásának fokozásához és felgyorsításához azáltal, hogy az adipociták tárolását ugyanúgy aktívvá teszi, mint az égők adipocitáit: az adipociták az optimális karcsúsítási hatékonyság érdekében többet fognak zsírt égetni, mint tárolni őket.

  Használat: Naponta kétszer alkalmazzon körkörös masszázsokat, ragaszkodva a megcélzott területekhez gyomor, comb, fenék. Specifikus testápolás Víz- és cellulitellenes fogyókúrás kezelés Reggel és este.

  guinot karcsúsító