Jakuzzizás közben fogyni? - Igenis lehetséges! | Femcafe

Hang fogyni

Ezért eszel túl sokat, amikor le akarsz fogyni

Április Ezért eszel túl sokat, amikor le akarsz fogyni Le akarsz fogyni, de mindig beleesel ugyanabba a hibába: tartod magad egy ideig a diétához, aztán elveszted a fonalat, és összevissza eszel mindent, amit a hűtőben találsz. Kun Gabi Ajánlom Már megszámolni sem tudom, hány diétán vagyok túl, ha mindegyiket tényleg betartottam volna, valószínűleg nádszálvékony lennék.

Ha sokféle diétát kipróbáltál, de egyik sem váltotta be a hozzájuk fűzött reményeidet, talán megfordult már a fejedben, hogy más úton - talán a hipnózis felől - közelítsd meg a problémát.

De természetesen nem vagyok, ugyanúgy küzdök a kilókkal hang fogyni, mint húsz évvel ezelőtt. Nem vagyok ezzel a bénázással egyedül, pármillió nő még ugyanígy működik rajtam kívül: nekiállunk a diétának, aztán amikor elfogy a lendület, megadjuk magunkat a finomságoknak, csak hogy utána bődületes lelkifurdalásunk legyen, és szidjuk magunkat, hogy miért kellett megenni azt a bödön fagyit este tizenegykor.

Tóth Verának még a hangja is megváltozott a fogyástól

Ne is erőlködj, elrontottad az egészet, sosem fogsz lefogyni. Mert már úgyis mindegy, már elszúrtuk. Glenn Livingstona Never Binge Again könyv szerzője, pszichológus, aki évtizedek óta a túlevés és elhízás okait kutatja, összegezte, miért csináljuk ezt magunkkal, miért esünk bele mindig ugyanabba a hibába a diéták során.

elhízott lány lefogy

A probléma Dr. Amikor feladjuk a diétátmert egyszer hibáztunk, melléettünk, és elkezdünk úgy enni, mintha nem lenne holnap, akkor azt üzenjük magunknak, hogy képtelenek vagyunk az önkontrollra.

Ledobjuk a felelősséget, és mélyebbre ássuk magunkat a saját gödrünkben.

Easy Exercise To Lose Belly Fat At Home For Beginners - 35 Mins Aerobic Workout - EMMA Fitness

Nem olyan egyszerű a pszichológus szerint észrevenni, amikor ott állunk a szakadék szélén, és épp zabálásra adnánk a fejünket, mert a kultúránk támogatja a túlevést, ezért nehéz kiszúrni, mikor lesz sok a sok. A megoldás Dr. Glenn kutatásai szerint a megoldáshoz, a túlevésről leszokáshoz a kulcs az, hogy tökéletességre törekedjünk.

Nem a tökéletes alakra gondol, hanem arra, hogy százalékosan kötelezzük el magunkat az egészséges étrend mellett, és higgyük teljes mértékben, hogy képesek vagyunk tökéletesen betartani a diétát.

antoxid hc a fogyáshoz

Akkor is, ha a múltban ezerszer is megszegtük, és elbuktunk. Ha nem köteleződünk el a tökéletesség mellett, akkor folyton eltereli majd hang fogyni figyelmünket a helyes étkezésről az önmagunkban kételkedés olyan mondatokkal, mint: eddig mindig elszúrtad, tuti el fogod szúrni most is, csak idő kérdése.

Ha pedig mégis hibázunk a tökéletes diétára törekvés közben, akkor át kell váltani rádiófrekvenciás zsírégetést végez fejünkben megbocsátó üzemmódba.

zsírvesztés a hasizom felett

Mert emberek vagyunk, és hibázunk. Át kell gondolni, mit csináltunk rosszul, változtatni a diétán, ha szükséges, és újra elköteleződni a tökéletesség mellett.

súlycsökkentő haspánt

A pszichológus ezt úgy hívja, hogy tisztelettel megbocsátunk magunknak, és tovább tesszük a dolgunkat. Így nem esünk bele abba a hibába újra meg újra, hogy feladjuk teljesen a diétát és összevissza kezdjünk enni bánatunkban, miközben szidjuk magunkat hang fogyni. Évtizedek óta tartó ördögi körnek vethet véget ez a módszer, érdemes kipróbálni.