Krémek, olajok, szappanok webáruház

Karcsúsító szappan, Információ

Tartalom

  Összetevők Részletek A Helia-D Narancsbőr elleni karcsúsító zselé olyan komplex növényi hatóanyag kombinációt tartalmaz, amely jótékony hatással van az érfalakra, stimulálja a karcsúsító szappan, javítja a kötőszövetek vérellátását, ezáltal segít megszabadulni a kötőszövetekben felhalmozódott méreganyagoktól, a narancsbőrtől, illetve a zsírpárnáktól. Paprika- és fahéjolaj tartalmának köszönhetően intenzív vérbőségfokozó hatást fejt ki, ami a fokozott salakanyag-eltávolítást segíti, így csökkenti a narancsbőr látható jeleit a problémás bőrfelületeken.

  karcsúsító szappan

  A zselé hidratáló hatása révén kellemes, lágy tapintásúvá is teszi a bőrt. Használata: Reggel és este a masszírozza be a zselét körkörös mozdulatokkal az érintett bőrfelületekbe has, combok, fenék. Az első használat előtt érdemes bőrpróbát végezni, mert a paprika és fahéjolaj allergizáló hatású lehet.

  karcsúsító szappan

  A zselé a bőrfelületen a kezelés során bőrpirosodást okozhat, amely karcsúsító szappan elteltével elmúlik. Száraz bőr esetén alkalmazhatjuk felváltva testápolóval este a narancsbőr elleni gél, reggel a testápoló.

  A Helia-D Classic Bőrfeszesítő testápoló például jó kiegészítője a kezelésnek. A narancsbőr elleni kezelés hatékonyságát tovább növelhetjük kisebb-nagyobb életmódbeli változtatásokkal is, amelyekről itt olvashat bővebben: Narancsbőr ellen Megjegyzés a narancsbőr - más néven cellulit - nem tévesztendő össze a cellulitisszel.

  karcsúsító szappan

  A cellulitisz baktériumok által okozott fertőzés, amely a bőr mélyebb rétegeire is átterjedhet. A cellulit - magyarul narancsbőr - a bőrfelszín alatt zsírrétegek egyenetlensége, amelynek életmódbeli és genetikai okai egyaránt lehetnek.

  karcsúsító szappan