Hogyan lehet égetni a has és a csípő zsírját

Krio zsírégetés

Tartalom

  krio zsírégetés

  A sportolók régóta regenerálódnak jeges fürdőben, néhány éve viszont már mindenki számára elérhető a krioterápia. A krioterápia számos betegség kezelésére alkalmas, de fokozza az anyagcserét, ezért fogyasztó hatása is van.

  krio zsírégetés

  Hidegben égetni a zsírt Sokan betegségek kezelése miatt járnak krioterápiára, de egyre többen használják a fogyókúrájuk kiegészítéseként.

  A kabinban csak fürdőruhát szabad viselni, de kesztyű és sapka általában megengedett.

  krio zsírégetés

  A kezelés egy-három percig tart, ami attól függ, hogy a páciens mennyire bírja az extrém hideget. Kétféle technika létezik a test lehűtésére, az egyik krio zsírégetés elterjedtebb és olcsóbb krioszauna, ahol nitrogéngázba merítik nyakig a testet egy hőszigetelt tartályban, a másik megoldás a hidegkamra, ott Celsius-fokos kabint hűtenek fokozatosan fokig.

  krio zsírégetés

  A lefagyasztás kicsit túlzásnak tűnhet, de az eredményeket látva érdemes kipróbálni, mert a krioterápia lelkes hívei szerint a háromperces kezelés annyira megnöveli az anyagcserét, hogy akár kalória is eléghet alkalmanként a mínusz fokon, aminek az ára ezer forint között mozog, és kúraszerűen érdemes csinálni.

  Önmagában kevésbé eredményes a krioterápia, ezért javasolt a hűtés után 30 perces kardió edzést végezni, és a fogyókúra részeként tekinteni rá, amit sporttal és diétával kell kiegészíteni. Az elmélet szerint a test a hideg hatására mindent megtesz, hogy a kihűlést megakadályozza, ezért alkalmazkodik a megváltozott körülményekhez.

  Extra hidegben a szervezet felpörögve, a tartalékok felhasználásával igyekszik minél több vért a szívhez juttatni, hogy a belső szervek meg tudják tartani a normál krio zsírégetés. Ez a folyamat rendkívül megterhelő, ezért kalóriaveszteséggel jár.

  • Budapesthidegterápiakrioszauna Szeretnéd kipróbálni, milyen érzés °C-os hidegben lenni?
  • Krioszauna és krioterápia Budapesten - Krio Budapest
  • Csökkenti a fájdalmat, szépíti a bőrt, segíti a testsúlycsökkentést és a zsírégetést.