15+1 kreatív ötlet: így hasznosítsd a régi pólóidat

Lefogy póló

lefogy póló

Az ember mindenféle fogadalmakat tesz arról, hogy leszokik valamiről, lefogy, vagy rendet tesz az életében. Ha ez utóbbira vágysz, rögtön rendet is tehetsz az életed egy külső területén: kezdd a gardróbbal, válogasd ki, mi az, amit tutira nem veszel már fel.

Ezeket a holmikat add el: rendezz garázsvásárt, ajándékozd oda rászorulóknak, -hiszen nemcsak karácsonykor van szükségük segítségre — vagy hasznosítsd újra! A pólókból például szuper lefogy póló készíthetsz, mutatom is! Szatyrot készíteni annyira egyszerű, hogy kezdőknek kötelező!

lefogy póló

Készülhet egyszerű varrással: a pólók ujjait levágva, majd az alját végigvarrva, de akár varrás nélkül is, csomózással. Pólókosár egy kosárnyi pólóból Ha a pólót csíkokra vágod, pólófonalat kapszmelyből aztán sok minden készülhet, például ez a helyes kis tároló, aminek bárhol jó lefogy póló veheted.

lefogy póló

Pólóból tunika Jó, ha tudjátok, amit már egy 10 éves kiskamasz is tud: az egyszínű póló nem menő. Jó lesz, ha ezt megjegyzitek, távolítsa el a zsírműveletet különben sosem lesztek menők!

Ha valaki elég bátor, és nem fél rögtön szétvágni a még címkés pólót, csodás tunikát varrhat régi pólókat is újrahasznosítva.

lefogy póló

Így aztán tuti menő lesz a gyerkőc! Pólóruha Akár hiszitek, akár nem, ez az azték ruha egy egyszerű kínai pólóból készült! Judit blogján be is mutatja a varázslatot, hogyan készítette ezt a nagyon csinos ruhát.

A részletes leírást itt találod.

15+1 kreatív ötlet: így hasznosítsd a régi pólóidat

Pólóból sokféle kiegészítő készülhet, például karkötő. Katt a Masni blograahol megtanulhatjátok, hogyan készíthettek karkötőt ujjhorgolással. Ez egy egyszerű fonott verzió: Fejpántból sosem elég, ezt minden kislány és nagylány tudja!

  1. Álomkönyv beltéri virágok nőnek Férfi karcsú fit póló segít megszabadulni a hasától, és beilleszkedik minden olyan testbe, amely formálja a testet és elrejti a hiányosságokat.
  2. Pbfit jó a fogyáshoz
  3. Но городу было все равно.
  4. Но Хедрон, оказывается, ушел, и ему понадобилось совсем немного времени, чтобы догадаться .

Ahogyan nyakláncból sem. Miért ne lehetne ez pólóból? Ezek a virágok mutatósak kitűzőként kabáton, ruhán, vagy táskán is.