Hurrikán fenyeget, ezért kitelepítik az embereket az amerikai Louisiana államban

Louisiana fogyás.

Tartalom

  súlycsökkenést okozó ocd gyógyszerek

  Hurrikán fenyeget, ezért kitelepítik az embereket az amerikai Louisiana államban MTI A Mexikói-öböl mentén fekvő Louisianához két vihar is közelít: a Laura, amely egyelőre trópusi vihar erősségű és Puerto Ricónál okoz heves esőzéseket és nyomában áradásokat, és a Marco, amely 1-es erősségű hurrikánná erősödött.

  Marco nemcsak Louisianát, hanem Mississippit, Alabamát, sőt még Florida állam nyugati részét is fenyegeti. N4V pic.

  egészséges szokások fogyás

  John Bel Edwards kormányzó vasárnap arra figyelmeztette a tagállamban élőket, hogy a hurrikán első széllökései már hétfőre virradóra, éjjel is lecsaphatnak, ezért az államban mindenütt kezdjék meg a felkészülést a természeti katasztrófára. A part mentén lévő, alacsonyan fekvő településeken a kormányzó kötelező kitelepítést rendelt el, egyben elrendelte a New Orleansnál horgonyzó hajók átszállítását más, biztonságosabb térségekbe.

  függőleges csíkok karcsúsító hatás

  A szövetségi katasztrófa-elhárítási hivatal FEMA szóvivője, Earl Armstrong vasárnap bejelentette: már útnak indultak a szövetségi mentőcsapatok és felszerelések Louisiana fővárosába, Baton Rouge-ba és a texasi fővárosba, Austinba. Az amerikai országos meteorológiai szolgálat előrejelzései szerint közvetlenül a Marco hurrikán után ér partot a Laura trópusi vihar, amely várhatóan 2-es, vagy Louisiana fogyás 3-as erősségű hurrikánként valószínűleg a texasi Houston-Galveston térségében ér partot, és fenyegeti Miamit, valamint Florida legdélibb vidékét, Key Westet is.