Létrafúrók zsírvesztéshez

hogyan lehet fogyni a mellemben

Kiképzés A sprint sebessége nagyon fontos, de a futball nem egy pálya találkozó. Ez nem egy lineáris játék, és az elit futballisták az agresszív sebesség mellett nagy mozgékonysággal rendelkeznek.

Az agilitás két kulcsfontosságú elemre osztható - gyorsaság és irányváltás. A sprint sebessége nagy, de ha nem tudsz irányt váltani, megégsz.

Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened! Hihetetlennek tűnik? Pedig a mézdiéta nagyon is valóságos jelenség, egyben egyike az édesítővel kapcsolatos legképtelenebb téveszméknek.

A sprint sebessége nagyon fontos, de a futball nem egy pálya találkozó. Az agilitás két kulcsfontosságú elemre osztható - gyorsaságra és irányváltásra.

Irányváltás

Többirányú mozgásokra is vonatkozik. A motorvezérlés eltérhet, de Newton mozgás törvényei továbbra is érvényesek, függetlenül attól, hogy milyen irányban halad. A sprinteléshez képest különbségek vannak a Formula alkalmazásában.

A kis idő és a megfelelő irány általában fontosabbá válik, míg az optimális mozgástartomány általában kisebb, mint a sprintelésnél.

  1. Hogyan lehet fogyni jól új sorozat

Ugyanaz a tudományosan megalapozott képlet, különböző típusok és értékek mennek bele. Gyorsaság Ismeri az érzést, hogy hihetetlen gyorsasággal figyeli az elit játékosokat?

Mozgásaik élesek, pontosak és létrafúrók zsírvesztéshez, testüket teljes irányítás alatt tartják. Az 1 vagy 2 lépésben végrehajtott villámgyors mozdulatok különbséget tehetnek abban, hogy az ellenfélre reagálnak, vagy ha a földön hagyják.

A testkezelés és az egyensúly az igazi sportos gyorsaság nagy része. Nélkülük olyan vagy, mint egy hal a vízből, és hatástalanul lobog. Az atlétikai gyorsaság megköveteli az egyensúlyt, hogy testét kordában tartsa, és a földi reakciók erőit hatékonyan mozgassa meg Önnel a megfelelő irányban. Ez még nyilvánvalóbbá válik a létrafúrók zsírvesztéshez, ahol sok mozdulatod egy labdával a lábadnál történik.

Miért kritikus az agilitás a focisták számára? - Kiképzés

Kiváló egylábú egyensúlynak, stabilitásnak és gyorsaságnak kell lennie ahhoz, hogy erőket létrafúrók zsírvesztéshez a testére a mozgáshoz, és továbbra is fenntartsa a labda jó tapintását. Ez azért van, mert a talaj közelében van a lába, hogy reagáljon és gyorsabban mozogjon.

fogyni síelés

A földi reakcióerő kisebb, de gyorsabb és reaktívabb. Amikor a legtöbben az erőre gondolnak, elképzelik, mennyit tud valaki emelni egy súlyzón.

hogyan lehet elveszíteni a zsírtartalmat

Ez azonban csak egyfajta erő. Csak a sebesség-erő teljesítmény helyett inkább az erő fejlesztési sebességének és a reaktív erőnek a fejlesztésére koncentrálunk.

A biomechanikában ezt az erő fejlesztési sebességének RFD hívják. Az A játékos erősebb lehet, ha súlyzóval guggol; de mivel a B játékos gyorsabban tudja bekapcsolni az izmait, gyorsabban kezd mozogni, mint az A játékos. Mint fentebb bemutattuk, a gyorsaság kapcsán nem az, hogy mekkora erőt tud előállítani, hanem az, hogy milyen gyorsan. Fizika Ha egy sportoló már egyfelé halad, erőt kell alkalmaznia a lendületének újbóli irányításához.

Speed ​​Formula

Ez Newton első mozgástörvénye. Átfogalmazva egy tárgy ugyanabban az irányban halad tovább, hacsak más erő nem hat rá. Gyorsaságot és gyorsaságot gyakorolva a sportolónak ezt a másik erőt kell alkalmaznia. Reaktív erő Gyors mozgékonyságú mozgások során a láb talajjal való érintkezéséhez először excentrikus izommozgásra van szükség.

Az excentrikus cselekvések akkor fordulnak elő, amikor az izom összehúzódik megpróbálja összehúzni izomsejtjeitde ugyanakkor kénytelen nyújtózkodni. Ez az izom erő, amely az egyik módja annak, hogy ellenálljon a sportoló lendületének.

Ezt a gyors excentrikus erőt a lendület megváltoztatásához azonnal magas RFD követi, hogy átirányítsa a sportolót.

Biomechanikailag reaktív erősségnek nevezzük a gyors excentrikus erőt, rövid időn belül magas RFD-vel párosulva.