SEAT-CLUB 2012

A 2005-ben alapított Seat-Club hosszú évek után szakítva a hagyományokkal, és az utóbbi években tapasztalt visszaeséseknek köszönhetően, profilváltást céloz meg, amivel remélhetően ugyanúgy vagy még jobban tudja szolgálni a Seatosok táborát! Az utóbbi 2 év nehéz gazdasági helyzete is indokolja, a tagok már nehezen tudnak külön pénzeket elkülöníteni autójuk szépítésére, vagy arra hogy a találkozókon vegyenek részt, ami abszolút érthető az utóbbi időszakban! Ezért úgy gondoltuk megpróbálunk, ennek a közösségnek immár más téren többet nyújtani.
 

Az elképzelés a következő, a profil váltás a club tevékenységi köreit érinti, amely már nem a találkozók szervezését tűzi ki fő céljául, hanem a tagok autóival való gondok, problémák orvoslása, segítségnyújtás problémás helyzetekben, ezért az assistencialitás lenne a kitűzött célja az új clubnak.
Lényegében hasonló módon ahogy az autóklub működik, csak a Seat gépjárművekre specializálódva! Ennek azért van nagy jelentősége mert aki egy típussal foglalkozik az többet tud segíteni a rászorulóknak nagyobb biztonsággal!
 

Mindez annyit jelent,hogy valakinek műszaki segítségnyújtásra, tanácsra van szüksége, csak írnia kell vagy telefonálni, egyedi esetekben akár hétvégén is elérhető a Seat-Club vonala. Általában a hét 5 napján 10h-18h-ig, de regisztrált tagok ettől eltérő időpontban is hívhatják a telefont, szükség esetén. A club sok esetben akár kedvezményes trélert is tud biztosítani autómentős partnerei révén, de sajnos az ő beosztásuk ismeretlen a spontaneitás miatt, így a mentés lehetősége nagymértékben rajtuk múlik. De mi mindent elkövetünk a lehetőségeinken belül, hogy segítséget tudjunk nyújtani a rászorulóknak, bajba került tagoknak! Volt már példa külföldön bajba került tag sikeres mentésére is már! Több ízben mentettem már jómagam is márkatársat!
 

Vagy ha valakinek csak egyszerűen egy megbízható szervízre, szerelőre van szüksége akkor a legjobb helyen jár! A mi filozófiánk szerint a mai világban ahol túl sok az átverés, hazugság, szakértelem nélküli munka, ott nagyon nagy szükség van egy biztos megbízható pontra! Mi garantálni tudjuk partnereink révén a minőségi munkát, minőségi alkatrészekből, rövid határidővel, családias környezetben, rugalmas munkaidővel, hozom-viszem szolgáltatással is!
A Clubtól rendelhettek alkatrészeket is több féle minőségben, és árkategóriában, legyen új vagy akár bontott! A regisztrált tagok kedvezményekben részesülnek a fogyasztói árból!!!
A Club rendelkezik régi jó kapcsolatokkal ahol is nagyon jó szakemberek dolgoznak! Legyen szó akár karosszéria vagy fényezési munkálatokról. A minőség mindig garantált!
 

Remélhetően ez a profilváltás tovább tudja majd szolgálni a Seat-Club meglévő és új tagjait is.
Természetesen azért megpróbáljuk alkalom adtán összeszedni a csapatot egy jó kirándulás-szórakozás-kikapcsolódás erejéig!

2012.09.30
 

Szigetvári Attila (M.A.Team) Clubvezető