Annyit fogyott a sztár, hogy alig lehet felismerni

Most lefogyott, Ma van Márta napja!

Tartalom

  Párja retteg is, hogy elszeretik tőle most lefogyott határozott, és egyre csinosabb Virágot.

  fogyás a kemo befejezése után

  Nővére, Evelin után Gáspár Virág is komoly fogyókúrába kezdett, és egy év alatt húsz kilót sikerült leadnia. A Bors kifaggatta a kisebbik Gáspár lányt, mi motiválta a nagy változásra, és hány kiló mínusz a végcél.

  carma fogyás stocktonban

  Eddig húsz kilót adtam le, és még tíz kiló mínusz a terv. Ha azt elérem, akkor nagyon büszke leszek magamra, de egyébként már most sokkal jobban érzem magam a bőrömben — mesélte a Borsnak Virág, aki elmondása szerint egyáltalán nem sanyargatta magát, csak elkezdett odafigyelni az étkezésére.

  olvassa el a fogyás sikertörténeteit

  Lassan elhagyta a szénhidrátot, ma már húsok mellé inkább csak salátát eszik, beiktatta az életébe a testmozgást, és egy-két praktikát még elárult lapunknak.

  Mindenből a felét.

  fogyás gazdagok va

  Alkoholt például már egyáltalán nem iszom, azt teljesen elhagytam, szinte csak vizet fogyasztok — mondta a kisebbik Gáspár lány, akinek már most nagyon látványos az átalakulása.

  Párja retteg is, hogy más is szemet vethet rá Veccelődik, de picit azért érzem, hogy van benne félsz. Jól esik nagyon, de főeg az, hogy ő húsz kiló plusszal szeretett belém.

  északi pittsburghi fogyás

  Neki úgyis tetszettem, most is, és nyilván mínusz harminccal is fogok. Virág egyébként nemcsak a fogyókúra terén, hanem a jövőjét illetően is elszánt. Szerelmével most lefogyott iskola után nagy terveik vannak.

  fogyás sikere contrave

  Hogy mik, olvasd el a Borson.