Ételfüggőség és ami mögötte van

Nagyfiú fogyás, Fogyni személyiség változás, A hízással a személyiség is változik

Fogyni személyiség változás, A hízással a személyiség is változik

Üdvözöllek kedves Látogató! Levente vagyok és egy nagy fiú nagy álmairól szeretnék neked mesélni. Manapság a túlsúlyosság egyike a legsúlyosabb betegségeknek a földön, és a célom az hogy segítsek az embereknek, hogy egy igazi, örömteli életet élhessenek gátlások nélkül.

nagyfiú fogyás

Magam is túlsúlyos vagyok. Eltudod ezt képzelni? Le tudtam fogyni jó pár kilót, és a tavalyi nyár végére 90 kilogramm voltam.

-5 kg 3 nap alatt!?🍑 MILITARY DIÉTA 🥗Zizzy Life, Zizzy's Kitchen

Eléggé hihetetlen, nagyfiú fogyás Igen, de nem lehetetlen. Ez lenne nagyfiú fogyás fő üzenet, amit meg szeretnék veled osztani.

Ételfüggőség és ami mögötte van

Sokan mondták hogy genetika miatt, erős csontozat miatt nem tudok lefogyni, de elegem lett, hogy egy kövér disznó voltam társadalmi élet nélkül. Sajnos, azon vettem észre magam, hogy internetes játékokkal játszok, ahol a kilogrammok nem számítottak, és ahol az lehettem, ami mindig is akartam. Napi 20 óra játék mellett, egyre kövérebb lettem, de nem érdekelt. Egy nap észrevettem hogy fájnak az ízületeim és nem tudok rendesen járni.

Én magam akartam irányítani a testem. Képzeld el, hogy egy olyan testben élsz, amit nem te uralsz!

Teherbe eséshez fogyni?

Egy nap a szomszédom megkérdezte hogy akarok-e velem menni a helyi edzőterembe vele. Miért ne?

nagyfiú fogyás

A kövér srác el kezdett edzeni. Először csak viccnek indult, de amikor megláttam a legapróbb változásokat, keményebben edzettem. Tortát ettem edzés előtt, edzés után, de még így is fogytam egy kicsit.

nagyfiú fogyás

Pár hónap elteltével felfigyeltem arra, hogy valami nincs rendben; megállt a fogyás. Elkezdtem magazinokat, cikkeket olvasni a fogyásról.

nagyfiú fogyás

Az iskolai év végére kg körül lehettem. Elkezdtem helyesen étkezni és edzeni, így az egész nyaram örömökkel teli diétázásban telt el. Egész nyáron ettem, edzettem, aludtam és a következő szeptembert 90kg-mal kezdtem.

Szerző: Teremy Alex Az ételfüggőség egyre gyakoribb már a világban és szinte biztos, hogy mindenkinek van valamilyen egyéb függősége, ami lehet zavaró és egészségtelen, de alig észrevehető, jelentéktelen vagy a szervezettünkre nem káros függőségek is. Legtöbben a drog okozta függőséget ismerik, mert ez olyan hatással van ránk, ami akár rövid idő alatt is kár tud okozni. Azonban létezik ételfüggőség is, ami észrevétlenül lesz része az életünknek és csak akkor döbbenünk rá, amikor már késő és szemmel látható eredménye van. A legtöbb ételfüggőség gyerekkorban kezdődik.

Az osztálytársaim le voltak nyűgözve és a titkomat kutatták, de eddig nem mondtam el senkinek. Ha te, kedves olvasóm, érdeklődsz a történetem felől, és hogy hol tartok most. Csatlakozz a blogom olvasói köréhez és valósítsuk meg közösen zsírvesztés injekciók toronto, hogy teljes életet élhessünk!

Fogyni személyiség változás, A hízással a személyiség is változik Tartalom Tweet Már pár kiló súlyfelesleg is képes megváltoztatni aszemélyiségünket – állítják a Floridai Állami Egyetem Orvostudományi Karánakkutatói. Eredményeik szerint a túlsúlyos emberek kevésbé állnak ellen egy-egykísértésnek, viszont óvatosabbak azoknál, akiknek nincsenek súlyproblémáik. Angelina Sutin, kutatásvezetõ úgy nyilatkozott, hogy a súlyfelesleg megváltoztat bizonyos személyiségjegyeket, viszont arra akérdésre, hogy a személyiség alapvonásait megváltoztatja-e a túlsúly, mégkeresik a kutatók a választ. A kutatásaikban fõ vett részt, életkort ésnemi eloszlást tekintve teljesen vegyes a résztvevõk megoszlása.

Viszlát, Levente.