Szelektív fogyás, Keress receptre vagy hozzávalóra

Tartalom

  Nő: Bármely életkorban előfordulhat Betegség leírása: A pajzsmirigyhormonok az agyalapi mirigy érzéketlensége rezisztenciája miatt nem képesek az agyalapi mirigy szintjén saját elválasztásukra gátló szelektív fogyás kifejteni, így az agyalapi mirigy úgy érzékeli, mintha nem lenne pajzsmirigyhormon a szervezetben, és fokozza annak termelődését, pajzsmirigytúlműködést fogyás, hasmenés, szívdobogás érzés, alvászavar, nyugtalanság, fokozott izzadás stb.

  jó módszer az alsó hasi zsírégetésre

  Betegség lefolyása: A pajzsmirigyhormonok az agyalapi mirigyre gátló hatást fejtenek ki, így szabályozzák saját termelődésüket. Ebben a betegségben a pajzsmirigyhormonok az agyalapi mirigy szelektív érzéketlensége rezisztenciája miatt nem képesek gátló hatásukat kifejteni, így az agyalapi mirigy úgy érzékeli, mintha nem lenne pajzsmirigyhormon a szervezetben, és pajzsmirigyműködést serkentő hormon TSH fokozott termelése révén növeli azok termelődését.

  A szervezet többi szövete - mivel a rezisztencia szelektív - normál érzékenységű, így pajzsmirigytúlműködés tünetegyüttese fogyás, hasmenés, szívdobogás érzés, alvászavar, nyugtalanság, fokozott izzadás stb.

  fogyás 15 nap alatt

  Kezelése olyan hormon adásával történhet, mely az agyalpi mirigy TSH-termelését csökkenti, de nem fejt ki hatást a többi szövetre. A kezelés hatására a TSH-szint csökken, a beteg hormonértékei normalizálódnak és a struma mérete is csökken.

  beperelni madár fogyás