Itt az igazság a titkos szerről, amivel a magyar sztárok gyorsan fogynak | hu

Sztárok fogyása

Tartalom

  A as év alakulása kedvezett a diétázók számára. Sokaknak kifejezetten kapóra jött, hogy a koronavírus-járvány kitörése után lelassult a világ, így akadt idejük bőven a testedzésre, és otthonról könnyebben lehetett odafigyelni a tudatos táplálkozásra.

  A hazai sztárvilágban ezen a téren sikeres volt az elmúlt esztendő, hiszen rengetegen intettek búcsút a feleslegüknek. Közülük egyértelműen Fásy Zsüliett átváltozása sikerült a leglátványosabban, 43 kilós fogyása után alig ismerni rá.

  sztárok fogyása fogyhatok 18 nap alatt

  Magyar sztárok as nagy fogyásai Természetesen nem hirtelen dobta le magáról a felesleget, hosszú és kitartó munka árán tett szert karcsú vonalaira. Kis lépésekben haladt előre, először a cukros üdítőket hagyta el, majd fokozatosan tért át az életmódváltásra.

  sztárok fogyása zsírégető elemző

  Teljesen önállóan rakta össze azt, hogy mit egyen egy nap. Szerinte nem érdemes a kedvenc ételeket tiltólistára tenni, pusztán a mennyiségekre kell odafigyelni.

  sztárok fogyása hogyan égesse el a hasi zsírt

  Nyilván most nehezebb ételeket nem fogyasztok, de imádom például a húsokat, eszek bacont is, ugyanakkor mindent mértékkel.

  A diétás, lightosabb ételeket is el lehet úgy készíteni, hogy ízletes legyen, mindent fel lehet dobni picit valamivel - mesélte a Mokkában októberében. Nem ő sztárok fogyása egyetlen magyar sztár, aki ban elérte álomalakját, mutatjuk az elmúlt egy év leglátványosabb sztárfogyásait.

  sztárok fogyása az osztriga lefogy