Combra, fenékre hízol? Ezt kell tudnod, ha karcsúsodnál

Zsírégető fenék

Szerző: Ripost A szép fenék nem a méreten, hanem a formán múlik.

Problémás testtájak edzése – a has-láb-fenék triumvirátus és a zsírégetés

Egy feszes, gömbölyű popsi az egyik leginkább vonzó testrészed lehet, és még csak nem is kell lehetetlen álomként kezelned. Ezekkel a gyakorlatokkal feszes, izmos és zsírégető fenék hátsót varázsolhatsz magadnak.

Kezdd az edzést egy rövid bemelegítéssel. Tökéletes, ha ugrálsz percet, esetleg berakod valamelyik kedvenc zenédet, és táncolsz rá egy kicsit.

Edd magad karcsúra! Csúcsminőségű fogások a Te anyagcseretípusodra szabva: Megújult a Metodic Food

A csak egyik oldalt terhelő feladatokat természetesen mindkét oldalra végezd majd el azonos ismétléssel. Az edzés végén pedig ne felejts el nyújtani. Állj egyenesen, majd szökkenj széles terpeszbe úgy, hogy fenekedet mélyen hátraengeded, mintha egy székre készülnél zsírégető fenék.

Ebből a pozícióból ugorj vissza.

jó egészséges ételek fogyáshoz

Ismételd meg szor. Állj széles terpeszbe, fenekedet ereszd hátra, mintha egyenes derékkal az előbbi székre készülnél leülni. Alsó és felső lábszárad derékszöget zárjon be. Ebben a pózban végezz 40 rugózást anélkül, hogy felemelkednél.

Minta edzésterv fenékcentrikus lábedzéshez kezdőknek

Feküdj a hátadra. Egyik lábad húzd fel hajlított térddel.

paneer doda fogyás

Másik lábad emeld a levegőbe. A földön lévő lábad oldalát fogod majd terhelni, amint ezzel az egy lábbal felemeled popsidat a földről.

nova scotia fogyás támogatás

Mindkét oldalra ismételd ezt meg alkalommal. Térdelj fel, dőlj oldalra, támaszkodj meg egyik karoddal a földön, az ellentétes oldalon lévő lábad emeld vízszintes magasságig és írj le nyújtott lábaddal köröket a levegőben.

Ismételd meg mindkét oldalra szer a gyakorlatot. Állj fel, zárd össze a lábaid, lassan emeld fel az egyiket a földről óvatosan, míg meg nem találod középpontodat a megfelelő egyensúlyozáshoz.

Lassan dőlj előre, nyújtsd ki a karod, ezzel egy időben pedig nyújtsd ki lábad, a talajjal párhuzamosan.

az első tíz súlycsökkentő ital

Ismételd meg szor anélkül, hogy mindkét lábbal a földre támaszkodnál. Majd cserélj lábat és kart, és a másik oldalra is végezd el a szor a gyakorlatot.

15 PERC ALSÓ HASIZOM ERŐSÍTÉS

Heti háromszor csináld végig a köredzést, minden alkalommal 3 sorozatot!