Házi zsírégető

Zsírégető ötlet

lefogyok 3 hónap alatt okozhatnak e a sztatinok fogyást

Ám a tudósok azonosítottak egy olyan gént, amelyik erőfeszítés nélkül oldja meg mindezt. A zsír Zsírégető ötlet Gráljának zsírégető ötlet — ami a zsírt elolvasztja és gyorsabban változtatja energiává — van néhány érdekes bizonyíték.

eca verem a zsírvesztéshez fogyás regenor

A probléma, hogy a fehér zsírból - amely a testünk középső részén és a szöveteinkben gyűlik össze, ráadásul potenciálisan komoly egészségi problémákhoz vezethet - sokkal több van bennünk, mint kellene. A kutatók a New England Journal of Medicine című folyóiratban arról számoltak be, hogy megtalálták a kapcsolatot az elhízásért leginkább felelős gén és a fehér zsír aktivizálásának módja között és megpróbálják aktiválni.

Az ötlet lényege, hogy a fehér zsírt szó szerint kevésbé hagyják ellustulni, és elősegítik, hogy aktívabban égjen és váljon energiává, legalább annyira, mint az úgy nevezett barna zsír.

Ismétlés súly fogyáshoz

Amíg a barna zsír, amelyik gyakran található nagy mennyiségben az újszülöttekben, és azokban a sejtrészekben koncentrálódik, amelyek az energiatermelésért felelősek, egészen más sejtekből származnak, mint a fehér zsír, de a bézs színű zsír és a fehér zsír több szempontból közös. Magyaroszágon komoly népegészségügyi probléma az elhízás.

hiit vs egyensúlyi állapot a fogyáshoz 50 éves kor után elveszíti a hasi zsírt

Forrás: AFP Az FTO nevű, elhízásért felelős gén mutációjával rendelkező emberi sejtek tanulmányozása során Kellis arra jött rá, hogy egy bizonyos számú mutáció meggátolja a bézs színű zsír kialakulását. A mutáció manipulálása során képesek voltak arra is, hogy a fehér zsírt bézzsé alakítsák át, így növelve azoknak a korai zsírsejteknek az arányát, amelyek bézs zsírsejtekké alakulnak át és nem fehér zsírsejtekké.

 • A 6 leghatékonyabb zsírégető tea: ezeket fogyaszd, ha fogyni szeretnél - Gasztro | Sóbors
 • Izolációs váll gyakorlatok — vállizom gyakorlatok Több ismétlés vagy nagyobb súly A trükk.
 • 4 ÚT A ZSÍR ÉGÉSÉRE KARDIO NÉLKÜL.
 • Zsírvesztés és nem
 • L-carnitine, zsírégető | DECATHLON
 • Mandula segíthet a fogyásban
 • Nem csak az ételeket kell megválogatni, ha diétába fogsz, az sem mindegy, mit iszol a fogyókúra alatt, ezek a teák garantáltan segítenek a súlycsökkenésben.

A végső cél, hogy olyan zsírsejteket hozzanak létre, amelyek az energia- és hőtermelésért felelősek inkább, és kevésbé hajlamosak arra, hogy zsírraktárakban rakódjanak le.

Így a kutatók képesek lennének csökkenteni a fehér zsír mennyiségét. Manipulálni tudjuk azt a folyamatot, amelyik a korai zsírsejteket fehér vagy bézs zsírsejtekké alakítja.

5 dolog amitől hízol és 5 amivel fogysz!

Ez drámaian megváltoztatja a képet. Forrás: Shutterstock A zsírsejteknek négy-öt nap kell ahhoz, ahogy az elő-zsírsejtekből átalakuljanak, és ebbe az átalakulási folyamatba beavatkozva lehetségessé válik, hogy az inkább energiafogyasztó bézs zsírsejtek javára billentsük az egyensúlyt az inkább energiatároló fehér zsír hátrányára.

 1. Égesse el a csípő zsírját, égetve a melltartó zsírját.
 2. Zsírégetők – Mit, mikor, hogyan? A legjobb helyi zsírégető
 3. A személyi edző tanácsa: Top 5 nyári zsírégető A személyi edző tanácsa: Top 5 nyári zsírégető Még van ideje leadni egy-két kilót a fürdőruhaszezonra, mi pedig meg is mondjuk Önnek, hogyan tegye.
 4. A személyi edző tanácsa: Top 5 nyári zsírégető | Hello Tesco
 5. Hatályos:
 6. A lapos has titka: aktivizáld a zsírégető hormonjaid 3 lépésben! - Érdekes cikkek

Az lesz a következő lépés, hogy manipuláljuk ezeket a géneket, és így megláthassuk, hogy ez a beavatkozás hat-e az emberek — főként, akik magukban hordozzák azt a mutációt, amelyik eleve elrendeli, hogy elhízzanak — testsúlyára és zsírösszetételére.

Kapcsolódó cikkek.