Fogyás, zsírégetés | dr. Tihanyi

Zsírégetés elhízott, További cikkeink a témában

Tartalom

  zsírégetés elhízott

  Ez azonban nemcsak esztétikai és később lelki problémát jelent önbizalomhiány stb. Minél több felesleges kilót hordunk magunkon, annál nagyobb az esélye annak, hogy valamilyen betegség alakul ki szervezetünkben, ami képes akár újabb és újabb betegségeket előidézni.

  zsírégetés elhízott

  A betegség kialakulásának legfőbb oka az egészségtelen életmód: gyorséttermekben eszünk, mert folyamatosan rohanunk, rendszertelenül táplálkozunk, nem figyelünk arra, hogy mit és mennyi táplálékot viszünk be a szervezetünkbe. Testünk pedig úgy reagál, hogy zsírraktárokat halmoz fel, ami ezután betegségekhez vezet, hiszen a felhalmozódott zsír megterheli a szívet, lerakodik az erek falára, megnöveli a koleszterinszintetmagas vérnyomást, trombózist okozhat, de még az agyvérzés oka is lehet a túlsúly.

  E betegségek elkerülése érdekében fontos tenni azért, zsírégetés elhízott a testünkben található zsír ne haladja meg a normális értéket.

  zsírégetés elhízott

  Rengeteg diétás módszer létezik, ma már szinte divatnak számít egy új módszer kitalálása, mégis azt kell mondani, hogy ezeknek a többsége ugyanúgy károsítja a szervezetet, mint a plusz kilók.

  Ne akarjunk olyan módszerrel fogyni, ami túlságosan kevés kalóriát engedélyez csak, hiszen egyrészt az önsanyargatás következtében önbizalmunk sokat romlik, de az egészségünk is ugyanúgy megsínyli a kalóriahiányt.

  zsírégetés elhízott

  A drasztikus kúrákkal lehet, hogy hirtelen sokat lehet fogyni, de abban a pillanatban, mikor visszatérünk a "normális" étrendhez a kilók ugyanolyan gyorsan vissza is másznak ránk. Sokszor elég csak egy-egy összetevő kicserélése és helyes használata, hogy elérjük a kívánt súlyt.

  Ne akarjunk nagyon gyorsan lefogyni, havi kiló is bőven elég, ráadásul így zsírégetés elhízott az esély arra is, hogy a kilók visszaszöknek, ugyanakkor közérzetünk is sokkal jobb lesz.