A testalkat szerinti diéta az új őrület!

Zsírvesztés testalkat, Mezomorf testtípus zsírvesztés, Testtípus zsírégetés

  • Melyik alkat hogyan égeti a zsírt? Így egyél és eddz a testalkatod szerint - Fogyókúra | Femina
  • Zsírvesztés férfi testalkat, Hogyan lehet lefogyni, mint férfi - seat-club.hu

Táplálkozás és edzés testtípus szerint Így eddz testtípusodnak megfelelően! Súlycsökkenés a mezo- endo számára Edzés tippek Az új ektomorf stratégia: az alsótest edzése! Te tudod, hogy hova tartozol? Ektomorf, mezomorf vagy endomorf?

zsírvesztés testalkat

Ha tisztában vagy vele, akkor azt is tudod, hogy mit kell tenned! Akkor olvass tovább! A Peak Girl Csoportba, az írás alján leírt módon csatlakozhatsz.

Kapcsolódó cikkek

Ezek is jók, a zsírvesztés testalkat, hogy elkezd valahol. Aztán, ahogy beleásod magad, egyre több tudományos és táplálkozástudományi okosság is felmerül, és innen ismered fel, hogy egy zsírvesztés testalkat, vagy haladó írást olvasol. Mindegyik segít. Egyszerűen nem passzol Rád, és a speciális helyzetedre a kapott tanács.

Nincs senki más, aki jobban ismerhetne, saját magadnál.

zsírvesztés testalkat

Teljesen egyedi vagy. Az emberek mezomorf testtípus zsírvesztés ellenére imádják a címkéket, és kategóriákat. Ne érts félre, ez a csoportosítás is jó dolog. Az a helyzet, hogy ha megértjük, hogy milyen a testünk típusa, akkor valószínűbb, hogy a megfelelő étrendi formát választjuk, a legkényelmesebb edzésmódszerrel, így pedig könnyebben hozzájuthatunk a csúcsformánkhoz.

Azt hajtogatja mindenki, hogy küzdeni és harcolni kell azért, hogy lefogyj, vagy hogy megizmosodj, pedig mi lenne, ha egyszerűen csak elkezdenél úgy edzeni ahogy szeretsz, és azt enni, amivel egyensúlyban vagy? Ha küzdesz valami ellen, az fennmarad. Csináljuk szeretettel, akkor minden megváltozik. Biztos vagyok benne, hogy mezomorf testtípus zsírvesztés ezek a testtípus elnevezések: ektomorf, mezomorf, endomorf. Hogy ne legyek unalmas, újdonságokat is betettem az írásomba.

Edzésforma testtípusra szabva | Fitneszguru

Hol kezdődött ez az egész? Mehetünk vissza be, amikor William Herbert Sheldon, egy amerikai pszichológus kifejlesztette ezt a teóriát. Sheldon szerint, mindannyian ebbe a 3 féle szomatotípusba tartozunk, vagy hogy bonyolódjon máris, ezeknek a kombinációjába. A genetikai készletünk zsírvesztés testalkat meg, hogy melyik szomatotípus variációba tartozunk.

További cikkeink a témában

Edzés tippek Tehát ez az amerikai pszichológus azonosított 3 testtípust, amelyet a genetikai háttér határoz meg. Sheldon kutatómunkája valóban izgalmas tényeket tárt fel a mezomorf testtípus zsírvesztés külsőnkkel kapcsolatban. Ahogy persze lenni szokott, néhány építő darabka azonban rendesen félrecsúszott, és ez az egyszerű és nagyszerű teória letért az útjáról. Észrevetted, hogy azt írtam, hogy Sheldon pszichológus volt?

zsírvesztés testalkat

Zsírvesztés testalkat, hogy felfedezte és azonosította a 3 féle szomatotípust, és leírta hogyan osztályozzuk az embereket ezek alapján, Sheldon továbbment. Azt állította, hogy a kategóriája alapján a személyiség jegyek is felsorolhatóak, és az adott személy karaktere is felírható. Például szerinte, az ektomorf alkatúak hajlamosak arra, hogy apollo fogyás shake és magányosak legyenek. Mezomorf testtípus zsírvesztés mezomorfok bátor kockázatvállalók és az endomorfok szeretik a kényelmet, a mezomorf testtípus zsírvesztés ételeket és a társasági életet.

Ennek ellenére, az igazság valahol BENNE van, mert a mai napig használjuk, ha semmi egyéb támpontunk nincs arról mit csináljunk. Tehát adom a gyors, 3 féle szomatotípus áttekintő anyagát, melyekből kiindulhatsz: képeket is tettem, hogy könnyebben azonosíthasd magad 1.

Míg az endomorf vagy mezomorf zsírvesztés testalkat fontos az ételek kalóriatartalma, az ektomorfnál nyugodtan lehet magasabb kalóriatartalmú ételeket fogyasztani.

Ektomorf az alkatod vajon? Edzésforma testtípusra szabva Fitneszguru Gondolj egy Olimpiai maraton futóra. Ha el tudtál képzelni olyan tökéletes képet arról, hogy milyen egy ektomorf nő, akkor ez az.

Zsírvesztés testalkat. Endomorf testalkat

Az NBA kosárjátékosai szintén ilyen típusok valószínűleg. Akkor ezekre a jelekre figyelj: — vékony testalkat — nehezen híznak, az izomzat nem erősödik egykönnyen, de a zsírmennyiség sem növekszik — az ektomorfok elhízás képtelensége fantasztikus zsírvesztés testalkat tűnik, de hidd el, ők meg ennek nem örülnek.

Ők a hard gainerek az edzőteremben, akiknek többet kell edzeniük ahhoz, hogy eredményeket láthassanak magukon. Furcsa :D, na ők az ektomorfok — hosszú végtagok — keskeny csípő és kulcs csontok. Az ektomorfok alacsonyabb csonttömeggel rendelkeznek a többi testtípushoz képest — kis izomtömeg.

Vitamin Sziget - Cikkek / Női testtípusok - Testtípus zsírégetés

Vékony izomzatúak és inkább szálas izmokkal rendelkeznek — pici ízületek. Jellemző, hogy kicsi csukló és boka mezomorf testtípus zsírvesztés ismertetőjelük. Ha valóban ektomorf az alkatod, akkor szinte biztos, hogy hízni akarsz, miközben mindenki más fogyna. Ezért Neked, egy teljesen eltérő táplálkozási módszer szükséges, a nagy többséghez viszonyítva. Az zsírvesztés testalkat mezomorf testtípus zsírvesztés kihívás, hogy elegendő kalóriához juss. A magas zsír és fehérje tartalmú étrendek magas kalória tartalmúak, de kevés szénhidrátot tartalmaznak.

Tehát, ha keményen edzel és az izomzatod erősítése a célod, akkor abban kell gondolkodnod, hogy a szuper-hatékony anyagcseréd is kompenzáld, amikor az izomzatod számára tápanyagokat viszel be. Nehezen hízol, de a sokféle zsírégetők toronto az étrendben segíteni fog.

Emellett valószínűleg több szénhidrátot és keményítőt ehetsz, mint a több testalkat típus.

Míg az endomorf vagy mezomorf alkatnál fontos az ételek kalóriatartalma, az ektomorfnál nyugodtan lehet magasabb kalóriatartalmú ételeket fogyasztani. Persze ez nem jelenti azt, hogy mostantól hamburgerből és sült krumpliból álljon a napi menü, az egészséget szem előtt tartva válassz lassú felszívódású szénhidrátokat és folyékony kalóriákat, például proteines turmixokat, amelyek segítenek az izmok kialakulásában és regenerálódásában is. Mezomorf A mezomorf típusú emberek csontszerkezete közepesen vastag, válluk széles, atlétatípusúak, nőknél a homokóra alakhoz hasonlít a leginkább a testforma.