Zsírvesztési szokások
Tartalom
Zsírvesztési vizsgálat A résztvevőket egyetlen kohorszként veszik be a vizsgálatba, és részt vesznek egy 8 hetes zsírvesztési szokások vizsgálat WL vizsgálatban, amely egyetlen étrendi beavatkozási szakaszból áll.
Kevesebb azonban ismert, hogy az alacsony cukorbevitel ezzel a táplálkozási szokással más jelentőset indukál-e egészségügyi javulások, például fokozott agyi egészség hangulati állapotvalamint a bél mikrobiomja és az öregedésgátló indexek, összehasonlítva a szív egészséges étrendjével. A jelenlegi javaslat újszerűsége az alacsony cukortartalom fokozott népszerűsége miatt különösen fontos és fontos táplálkozási szokások bizonyítják, hogy javítják az egészségi állapotot.
Ban ben emellett a közegészségügyben nagy hangsúlyt fektetnek a teljes szénhidrát csökkentésére bevitel, különösen az egyszerű cukrok, a kardiometabolikus, bél- és testösszetétel javítása érdekében Egészség. A magas egyszerű cukorfogyasztás számos veszélyt rejt magában, beleértve a fokozott rizikót is kardiometabolikus betegség magas vérzsírszint, hiperglikémia, inzulinrezisztencia, szisztémás gyulladás, oxidatív stressz, elhízás, megemelkedett zsigeri zsír stb.
Így a a testösszetétel és a betegség kockázatának zsírvesztési szokások meggyőző bizonyítékot szolgáltat ennek megvalósítására tanulmány élénken, hogy életképes és egészséges súly - és zsírvesztési stratégiát hozzon létre a hosszútávú.
A tanulmány célja összehasonlítani az alacsony cukortartalmú fehérje ingerlés hatásait, szakaszos éhomi étrend PP-IFszemben a szív egészséges HH zsírvesztési vizsgálat a testsúly indexein, teljes és regionális testösszetétel, hangulati állapot, öregedésgátló és kardiometabolikus eredmények, és a bél mikrobioma fogyás során hét. Lásd még.